Tuinonderhoudsabonnement Hengelo

Je tuin altijd netjes onderhouden? Kies dan voor een tuin abonnement. 

Tuinonderhoudsabonnement Hengelo. Veel tuinmannen en hoveniers in de omgeving van Hengelo bieden een tuinonderhoudsabonnement aan. Dat is een contract waarmee je recht hebt op periodiek onderhoud van je tuin of bedrijfstuin. Je kunt zelf tot in de details bepalen hoe vaak het onderhoud plaatsvindt, wat er dan wordt gedaan, en hoe lang je abonnement doorloopt.

Door middel van proefperiodes en vrijblijvende offertes kan je een tuinonderhoudsabonnement precies op jouw wensen afstemmen. Het oogmerk is dat jouw tuin er altijd prachtig verzorgd bij lig. Zonder dat jij vrije tijd verliest of spierpijn oploopt!

Geen zin om zelf met je tuin bezig te zijn? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

 

Waarom neem je een tuinonderhoudsabonnement Hengelo?

Het interessante aan een tuin is dat het een ruimte is die nooit stilstaat. Bloemen bloeien en verwelken, takken groeien uit, boombladeren ontstaan en vallen af. Ook ontkiemt er onkruid en mos, spelen er dieren in je tuin en werken weer en wind in op je planten en tuinmeubelen.

Al deze gebeurtenissen brengen onderhoud met zich mee. Sommige mensen onderhouden zelf hun tuin, of bestellen eens per jaar een tuinman voor een grote beurt. Andere mensen, en bedrijven, willen graag dat hun buitenterrein er constant piekfijn uitziet. Een tuinabonnement verzekert je ervan dat er met vaste tussenpozen één of meerdere tuinmannen langskomen. Zonder dat je telkens nieuwe afspraken moet maken, en met voorrang op periodieke klanten. Ook valt de totale prijs over de loop van een jaar vaak een stuk lager uit met een tuinonderhoudsabonnement Hengelo.

 

Wat wordt er gedaan bij een abonnement tuinonderhoud Hengelo?

Als je Tuinonderhoudsabonnement Hengelo afsluit, dan worden alle voorkomende onderhoudsklussen in je tuin uitgevoerd. Je kan daarbij denken aan:

  • Blad- en ander groenafval verwijderen of ophopen
  • Gazon onderhouden
  • Planten bemesten en bewateren
  • Snoeien, wieden, knippen van tuinplanten
  • Onderhoud van meubilair, hekwerken en opstal
  • Onderhoud van de vijver

In elk seizoen vallen er specifieke klussen te doen, zoals bollen planten, het gazon inzaaien, boomtakken afzagen en planten afdekken voor de vorst. Die werkzaamheden kunnen wel of niet bij het abonnement inbegrepen zitten.

 

Hoe vaak komt de tuinman langs?

Bij de meeste hoveniers die een tuin onderhoudsabonnement aanbieden, kan je zelf kiezen hoe vaak de tuinman langskomt. Je kiest voor één van de onderhoudpakketten of spreekt persoonlijk af hoe vaak je tuin verzorgd wordt. Of je dus elke week, maand of seizoen een opknapbeurt verlangt, het is vaak allemaal bespreekbaar!

Het is vaak niet mogelijk om de frequentie van het tuinonderhoud tussendoor te veranderen. Wel is het soms een optie om een proefabonnement te nemen, en te kijken hoe de uitvoering en de frequentie bevalt.

 

Wat zijn de kosten abonnement tuinonderhoud?

Het uurtarief van een tuinman ligt tussen de €30 en €50 per uur. Maar de kosten abonnement tuinonderhoud hangen van nogal wat factoren af. Bijvoorbeeld van de grootte van je tuin, de inrichting en de plantensoorten daarvan, en hoe vaak je de tuinman langs wil laten komen. Sommige klussen, vooral de ingewikkelde en degenen die (hoge) materiaalkosten met zich meebrengen, verhogen de prijs van je abonnement.

Daarom is een tuin onderhoudsabonnement bijna altijd maatwerk. De hovenier komt bij je langs, bekijkt je tuin en bespreekt met jou wat daar in moet gebeuren. Op basis van dat bezoek maakt de hovenier een vrijblijvende offerte voor je klaar. Daarin staat wat het onderhoud voor jouw tuin gaat kosten, en welke werkzaamheden bij die prijs inbegrepen zitten.

Omdat je jezelf vastlegt aan de diensten van een hovenier, vallen de kosten lager uit dan bij het maken van losse afspraken. Je kan ook een abonnement voor meerdere jaren (bijvoorbeeld 5 jaar) nemen – zo’n langlopend abonnement is voordeliger dan een jaarabonnement.

Neem vrijblijvend contact op voor het beste onderhoudsabonnement

Of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.